Full service web-development.

Nieuwe Website

Soms kun je met een paar slimme ingrepen een bestaande website al flink moderniseren. Soms is een grotere verbouwing nodig, of zelfs een complete nieuwbouw. Cosite checkt vrijblijvend je bestaande situatie en geeft verbeterpunten aan met daarbij een duidelijke offerte. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten.

 
 
Onderhoud websites

De website van gisteren is niet geschikt voor het internet van morgen. Daarom is het belangrijk om geregeld je website tegen het licht te houden en zo nu en dan een grote onderhoudsbeurt uit te voeren. Zo blijf je relevant en kun je met een gerust gevoel bezig zijn met zaken waar je goed in bent. Cosite neemt je die zorg uit handen.

 
Content migratie

Een mooi woord voor de grote internet verhuizing. Je wilt graag naar een modern platform, of een goedkopere provider, maar op je huidige site staat inmiddels zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Hét moment om je teksten, beeldmateriaal etcetera onder de loep te leggen. De specialisten van Cosite zetten alles weer op de goede plek en kijken met een frisse blik naar de inhoud van je site.

 
CMS-oplossingen.

Onze content specialisten weten met de meeste gangbare webshops en platformen om te gaan en werken je site bij. Dit kan op contractbasis of per gewerkt uur. We houden regelmatig contact om bij te praten over nieuwe producten, diensten of ontwikkelingen in jouw markt en hoe we daarop in kunnen springen.

 
Standaard responsive design

Een van de grootste veranderingen op het internet, is de switch naar mobiel. Was je er ooit vroeg bij met je site, is de kans groot dat deze tegenwoordig voor 80% bezocht wordt door mensen op telefoons of andere devices. Is je site niet opgewassen tegen deze omslag, word je genadeloos afgestraft door zoekmachines als Google, met een lagere positie als gevolg. Cosite zorgt ervoor dat je site ook goed functioneert op mobiele apparaten.

 
Webshop / E-commerce
 
Ook voor e-commerce ben je bij cosite in vertrouwde handen

We kennen allemaal de verhalen van klanten die zich eerst uitgebreid laten voorlichten in de winkel, en vervolgens op koopjesjacht het web op gaan. Een eigen webshop laat je offline service hand in hand gaan met online verkopen. En dit geldt echt niet alleen voor de Cool Blues of Ali Baba’s onder ons. Ook voor een regionale speciaalzaak kan een webwinkel een lucratieve handel zijn. Cosite helpt je met opzetten, inrichten en beheer van je webshop.

 
SEO -Search Engine Optimalisatie

Heldere teksten en relevante beelden. De klant is vaak visueel ingesteld, maar zoekmachines juist weer niet. Wij vinden de balans tussen aantrekkelijke, leesbare pagina’s en een goede SEO.

 
Adwords en online adverteren.

Liken, liken niet kopen? Cosite helpt je graag het effect van je Adwords en andere online advertenties te maximaliseren. Creatief en binnen budget.

Grafische Producties

 
Brochures

Om je bedrijf of product uitgebreid te presenteren aan potentiële klanten is een brochure nog steeds een doeltreffend middel. Hier komt de grafische expertise van Cosite goed van pas. Ons netwerk designers en drukwerk specialisten begeleiden je naar een eindresultaat dat je met trots kunt overhandigen aan je relaties.

 
Advertenties

Je hebt vaak maar één seconde de tijd om jouw potentiële klant te interesseren. Bij Cosite gaat een opvallend beeld en pakkende tekst hand in hand. Van concept tot aanlevering bij de uitgever.

 
Huisstijlen

Tijdloos, herkenbaar, schaalbaar en betaalbaar. Het ontwikkelen van een goede huisstijl is een kunst op zich. De ontwerpers van Cosite gaan met je in gesprek en weten de essentie van je bedrijf te vertalen in een logo dat de tijd kan doorstaan.

 
Infographics

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Een infographic is het middel bij uitstek om snel en universeel informatie over te brengen. Onze ontwerpers en illustratoren weten hoe je dit moet aanpakken en vertalen jouw informatie naar een pakkend beeld.

 
Magazines

Cosite begeleidt, ontwerpt en drukt jouw periodieke uitgaven. Van een glossy maandblad voor de golfclub tot huis-aan-huiskrant, het team van cosite weet keer op keer een fraai resultaat te leveren binnen de deadline.

 
Billboards en posters


Posters en Billboards

Heb je een evenement, campagne of wil je (regionaal) de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten? Cosite ontwerpt en plaatst jouw billboard in diverse outdoor media.

 
POS-Materiaal

Een niet te onderschatten medium is een goede winkelpresentatie. Met jouw potentiële klant letterlijk binnen handbereik helpt Cosite deze te verleiden tot net die extra aankoop.

 
Verpakkingen

Materiaalgebruik, duurzaamheid en handigheid – onze ervaring in de verpakkingsindustrie weet jouw product aantrekkelijk en beschermend in te pakken.

 
Gebruiksaanwijzingen

Vaak een bron van frustratie maar o zo noodzakelijk. Hoe zorg je dat de klant jouw product optimaal gebruikt, zonder hulp van de klantenservice. Een heldere, universele gebruiksaanwijzing is de eerste verdedigingslijn tegen gebruikersfouten, hulpvragen en klachten.

 
Drukwerk begeleiding

Grote oplages of speciaaldrukwerk? De specialisten van Cosite weten waar je het best je drukwerk onder kan brengen. Wij verzorgen het complete traject van offertes, aanleveren binnen de deadline en kwaliteitscontrole. Zo betaal je nooit teveel voor je drukwerk.

Content & Copy.

Pakkende teksten en een goede positie in de zoekmachines. Cosite helpt erbij.
Website content

Je website moet gevuld worden en het liefst regelmatig aangepast om voor relevant aangezien te worden door de zoekmachines. Hier kan Cosite je bij van dienst zijn. In woord én in beeld.

 
SEO-Teksten

Al is je website nog zo fraai, gevonden worden door de juiste mensen is eigenlijk nog veel belangrijker. Cosite weet de fijne kneepjes voor een hogere positie op Google of Bing. Wij beloven geen gouden bergen, maar zorgen er wel voor dat potentiële klanten je makkelijk kunnen vinden.

 
Teksten brochures

Cosite helpt je met een pakkend verhaal voor je brochures, flyers en ander drukwerk. Wij verdiepen ons eerst in je bedrijf en in samenwerking met de grafische afdeling finetunen we de teksten zodat het in evenwicht staat met het beeld.

 
Blog artikelen

Het beste moment om met een blog te beginnen was eigenlijk 10 jaar geleden. Het één na beste moment is vandaag. Een weblog is een fantastische manier om op een eigen platform je klanten te informeren over het reilen en zeilen van je organisatie. Een automatische koppeling tussen je blog, je primaire website en social media, zorgt ook voor een betere vindbaarheid van je bedrijf. We zetten graag een weblog voor je op. Vervolgens is een telefoontje  of email genoeg om snel een relevant artikel te publiceren.

 
Persberichten

Geen betere publicity dan free publicity. Heb je iets nieuws te melden? Wij verpakken het in een kant-en-klaar persbericht dat je (eventueel met onze hulp) kunt verspreiden naar de relevante media.

WEB DEVELOPMENT
Nieuwe website
Onderhoud website
Content migratie
CMS-oplossingen
Responsive design (standaard)
User Interfaces
Webshops / E-Commerce
Search Engine Optimalisatie
Adwords
Webdesign Leiden

GRAFISCHE PRODUCTIES
Brochures
Advertenties
Huisstijlen
Jaarverslagen
Infographics
Magazines
Billboards
POS-materiaal
Verpakkingen
Gebruiksaanwijzingen
Drukwerkbegeleiding

COPYWRITING
Website content
SEO-teksten
Teksten brochures
Blog artikelen
Persberichten
Vertalingen (Engels)
Redactie

Kokkelbank 8
2317MA  Leiden (NL)
+31 (0)71 5680980
info@cosite.nl

KvK: 77014421
BTW id: NL003135362B85

© 2021 – cosite. Alle rechten voorbehouden – Op al onze handelingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.